Az önkormányzat önerőből, a Településüzemeltetési Központ gépeivel és munkatársai segítségével folytatja a külterületi utak felújítását. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy-egy útszakaszon a lakosság is bekapcsolódik a munkába, van aki saját erőgépével, van aki kétkezi erejével segíti az utak rendberakását. Az önkormányzatnak több, mint száz kilométer hosszú földúthálózatot kellene folyamatosan karbantartani, ami lehetetlen vállalkozásnak bizonyul, a főbb dűlőutak rendberakása mellett sokszor nem marad idő a kisebb átkötő utak javítására, hiszen az időjárás azt már nem teszi lehetővé. A nagyon csapadékos vagy nagyon száraz időjárási körülmények között ugyanis lehetetlen az utak megfelelő karbatartása.
A tanyai utak mellett a Bordányi Zártkertekben is zajlanak munkálatok, a napokban a Mandula soron dolgoznak a településüzemeltetés munkatársai.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support