Közeleg a tavasz, és vele együtt egy izgalmas esemény, amely már most sokakat izgatottá tesz: a PünködFeszt! Május 19-én megrendezésre kerül Bordány hagyományosan legnagyobb települési fesztiválja, amelyet már most rengeteg várakozás és lelkesedés övez. 

Az első és legfontosabb információ, amit megoszthatunk a kedves olvasókkal az az, hogy a Pünkösd vasárnapi fellépési időpontok már biztosan meghatározásra kerültek. Az esemény ugyan egynapos lesz, ám tele lesz kalandokkal, programokkal és szórakozással. Minden korosztálynak tartogatunk valami izgalmasat, így biztosak vagyunk benne, hogy senki sem fog unatkozni.

A program összeállítása teljes gőzzel zajlik, lesznek zenekarok, táncosok, és természetesen még sok más szórakoztató produkció vár a helyiekre, akik reményeink szerint most sem fognak csalódni! Annál is inkább, mert hagyományosan az idén sem csak a szórakoztatásról szól ez a fesztivál. Fontos számunkra, hogy összekapcsoljuk a közösséget és támogassuk a helyi intézményeket és civil szervezeteket. Éppen ezért folyamatban van az együttműködés a helyben működő intézményekkel, és civil szervezetekkel -így például a művészeti iskolával-, hogy minél több lehetőséget teremtsünk a tehetséges helyi előadóknak.

Különleges élményben is részesülünk a PünködFeszt alatt, ugyanis a művészeti iskola a Móra Ferenc Múzeumban bemutatott kiállítása Bordányban is megtekinthető lesz. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy minél többen megismerjék a gyerekek alkotásait, és akár  inspirációt merítsünk tőlük.

Ahogy közeledik a fesztivál napja, úgy válik egyre izgalmasabbá a hangulat Bordányban. A szervezők hamarosan közzéteszik a fellépőket, illetve a teljes napi programtervet. Tehát tartsanak velünk, figyeljék a híreket és május 19-én vasárnap legyenek részesei ennek a fantasztikus eseménynek! Találkozzunk a PünködFeszten!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support