Május 19-én itt a Pünkösd Feszt, a szervezők már az utolsó simításokat végzik, hogy ez a nap is felejthetetlenné váljon mindenki számára. Az idei faluünnepet immáron harminckettedik alkalommal rendezik meg. Első alkalommal még a Dózsa téren (majd másnap a Park téren) zajló programot azt követően mindig a Park térre szervezték, a faluház szabadtéri színpada és a parkban található sportpályán felállított kisszínpad rengeteg szuper produkciónak adott helyet. A kimondottan a pünkösdi ünnepre szervezett esemény hol egynapos, hol kétnapos volt, és az is előfordult, hogy háromnaposra is bővült, most elsősorban a költséghatékonyság miatt egynaposra szerveződik.

Jelenleg a szórólapok, plakátok készülnek. A jövő héttől pedig egyenként kezdjük el bemutatni itt a honlapon, és a települési applikáción mindazokat akik színpadra lépnek majd ezen a szép vasárnapon. 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support