Mint arról korábban már többször is beszámoltunk, önkormányzatunk sikeresen pályázott új bölcsőde építésre. A háttérben folyamatosan zajlottak a munkafolyamatok, elkészültek a kiviteli tervek, így lehetőség nyílt a közbeszerzési eljárás megindítására. Erről a képviselő-testület legutóbbi július végén megtartott rendkívüli ülésén döntött, a kiírás a napokban fog megjelenni a hivatalos értesítőkben.

A nyertes vállalkozónak az óvoda melletti területen egy modern, közel 250 négyzetméteres épületet kell majd megépítenie, amelyben két csoportszobát és a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségeket és melegítő konyhát kell majd kialakítani.

Az ajánlatokat legkésőbb augusztus 24-ig kell benyújtani, a döntést követően a nyertesnek a szerződés aláírását követő 9 hónap áll majd rendelkezésére, hogy megépítse az épületkomplexumot.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support